Блог


ХУРГАДА - ИНФО

ХУРГАДА - ИНФО

Хургада е популарно египетското летувалиште на Црвено Море , 500 километри југоисточно од главниот г...

КУШАДАСИ - ИНФО

КУШАДАСИ - ИНФО

Кушадаси е приморски град во Турција и многу популарно летувалиште на брегот на Егејско Море. Некога...

СОВЕТИ ЗА ПАТУВАЊЕ

СОВЕТИ ЗА ПАТУВАЊЕ

Кога треба да отпатуваме некаде, секогаш постои огромна возбуда, која се должи на потребата од брзо ...

НАЈУБАВИТЕ ГРЧКИ ОСТРОВИ

НАЈУБАВИТЕ ГРЧКИ ОСТРОВИ

МАГНЕТ ЗА ТУРИСТИТЕ!!!  Грција е популарна туристичка дестинација, место за одмор кое го б...

Одмор во Јуни

Одмор во Јуни

Додека поголем дел од луѓето сè уште мислат на своите обврски и далеку се од размислување за летото,...

На одмор со бебе

На одмор со бебе

Нетрпеливи сте за да дојде најубавиот дел од годината -Вашиот одмор. Заминување на море, летување и ...