Лето 2020

Египет

Хургада и Шарм Ел Шеик
Чартери од Скопје

Грција

Понуда
Лето 2020

Турција

Понуда
Online

ЕГИПЕТ ЛЕТО 2020 - ПРЕПОРАЧУВАМЕ

CORAL BEACH RESORT HOTEL 4*

BELLA VISTA HOTEL & RESORT 4*

PHARAOH AZUR RESORT 5*

LE PACHA HOTEL 3*

PRIMA LIFE MAKADI RESORT 5*

MARLIN INN AZUR RESORT 4 *

JASMINE PALACE 5*

JAZ AQUAMARINE RESORT 5*

Зимување

Apart Hotel LUCKY BANSKO

Банско - Бугарија

Hotel Riverside 4*

Банско - Бугарија

Hotel Complex Zara 4*

Банско - Бугарија

Hotel Lion 4*

Банско - Бугарија

Apart hotel Adeona Ski and SPA 3*

Банско - Бугарија

Hotel Perun Lodge 4*

Банско - Бугарија

Hotel Trinity 4*

Банско - Бугарија

Hotel Iceberg 4*

Банско - Бугарија

Hotel Friends 3*

Банско - Бугарија

Apart Hotel Casa Karina 4*

Банско - Бугарија

Hotel Astera 4*

Банско - Бугарија

Murite Club Hotel 4*

Банско - Бугарија

Блог

ХУРГАДА - ИНФО

Египет

СОВЕТИ ЗА ПАТУВАЊЕ

Листа на најважните работи на кои треба да обрнете внимание пред да тргнете на пат.

Одмор во Јуни

Ако сте од оние што имаат доволно финансии и имате слободни денови во овој месец, а секако, сте љубители на мирни и тивки средини, одмор во јуни е вистинскиот извор за вас.

На одмор со бебе

Водич за прво летување со Бебе. Совети ако одите на одмор со бебе.

Шарм Ел Шеик - Инфо

Египет

НАЈУБАВИТЕ ГРЧКИ ОСТРОВИ

Грција острови